Site-ul www.webleader.ro este administrat si deținut de WEBLEADER DIGITAL S.R.L. din Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Str. Fabricii De Zahar 65-69/66 ; CIF: 48453448 ; NRC: J12/2929/07.07.2023.
Termenii utilizați
„webleader.ro” este denumit ca și „site-ul”, „shop”, “furnizor” sau „prestator” și prezintă produsele și serviciile oferite de WEBLEADER DIGITAL S.R.L.,
Prin termenul „Utilizator” sau „Vizitator” înțelegem toate personele fizice și/sau juridice care accesează site-ul webleader.ro , indiferent de motiv.
Prin termenul de „Membru” „client” înțelegem toate persoanele fizice sau juridice care s-au înregistrat pe baza adresei de e-mail și a datelor oferite la înregistrare: Nume, Prenume, Denumire, Date de identificare, etc..
Termenii „Acord”, „Contract”, „Termenii și condiții” sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare a produselor și serviciilor oferite de firmă.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Prestatorul își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare în prealabil, a vizitatorilor și/sau a membrilor. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând această pagină, numită „Termeni și condiții”.
Prestatorul garantează utilizatorilor acces nelimitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site și nu le conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor prestatorului, fără acordul prealabil scris al acesteia.
Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplică site-ului, serviciilor și conținutului acestuia. Toate acestea vă sunt oferite condiționat de acceptarea dumneavoastră fără nici o modificare a condițiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptați termenii și condițiile stabilite în acest document, nu puteți beneficia de site-ul și serviciile oferite de prestator. Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați „Termenii și Condițiile” noastre, fără nici o obiecție.
Prestatorul poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi „Termenii și Condițiile” deoarece acest document vă obliga legal.
Descrierea serviciilor
Site-ul nostru oferă vizitatorilor și membrilor săi acces la o colecție bogată de resurse și instrumente online care includ: produse, servicii atât pentru utilizare cât și în scop personal.
Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că serviciile prestatorului includ diverse anunțuri, mesaje administrative, conținute de buletinele informative (newsletter) și că aceste mesaje sunt implicite călității de Membru al magazinului online, existând opțiunea de a renunța la astfel de mesaje. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că serviciile și produsele sunt oferite „așa cum sunt”, iar site-ul nu își asumă nici o responsabilitate pentru ștergerea, transmiterea sau salvarea greșită a setărilor personalizate.
Obligații la înregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul nostru și pentru a achiziționa produse vă obligați să:
1) furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului și/sau în formularul de comandă online;
2) mențineți și înoiți, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, prestatorul are dreptul să suspende sau să desființeze/șteargă contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a shop-ului.
Dreptul de autor
Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe, baze de date, machete și bannere comerciale, pdf-uri și alte date – este proprietatea și aparțin în totalitate prestatorului/administratorului acestui site și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru Protecția Drepturilor de Autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.
Reproducerea sau folosirea fără acordul prestatorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea informațiilor de pe site/shop numai în limitele meționate în prezentul document. Dumneavostră, ca și utilizator, declarați că sunteți de acord cu cele menționate mai sus.
Produsele și serviciile oferite de prestator, politica de preturi
Prestatorul își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală și/sau certificat de garanție, formular de retur, conform legislației în vigoare.
Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv prestatorul își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regasește în oferta curentă sau în stoc.
Prețurile și stocurile sunt actualizate zilnic. Prețurile prezentate includ TVA (19%) sau TVA – redus (9%) pentru anumite produse și servicii și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul este exprimat în lei (RON). Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de prestator în momentul confirmării comenzii ca fiind comană finală.
În ciuda eforturilor noastre, unele produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate telefonic sau pe e-mail.
Vânzările cu preț redus fac parte din categoria practicilor comerciale și sunt reglementate la capitolul V -Practici comerciale din OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață cu modificările și completările ulterioare.
În mod normal,vânzarea în pierdere, sub costul de achiziție, este interziă conform art. 17, cu excepția situațiilor prevăzute la art. 16 lit. a)-c), e)-i), precum și în cazul produselor aflate în pachete de servicii.
Prin vânzare în pierdere, se ințelege orice vânzare la un preț egal sau inferior costului de achiziție, astfel cum acesta este definit în reglementările legale în vigoare.
Astfel, potrivit art. 16 din OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață cu modificările și completările ulterioare, lit. a) –d):
a) vânzările de lichidare care se pot realiza cu preț egal sau mai mic decât costul de achiziție, sunt supuse notificării la Primarie pe baza unui inventar detaliat al mărfurilor care se lichideaza, întocmit de comerciant, proveniența produselor care se lichidează trebuie justificată cu documente legale. Se utilizează doar când se lichidează firma, cand își schimbă obiectul de activitate (cazul dumneavoastră), când are loc întreruperea sau suspendarea de activitate, deteriorarea gravă, cauzată de calamități naturale, a stocului de marfă, integral sau parțial etc.
b) vânzări promoționale, art. 32, pot avea loc în orice perioadă a anului, se referă la produsele disponibile sau reaprovizionabile.
Produsele supuse vânzării promoționale trebuie să existe la vânzare pe durata întregii perioade anunțate sau comerciantul va informa consumatorii că oferta este valabilă numai în limita stocului disponibil iar produsele respective nu se vând în pierdere, deci prețul de vânzare redus nu poate să fie egal sau mai mic decât costul de achiziție.
c) vânzări ale produselor care într-o perioadă de 3 luni de la aprovizionare nu au fost vandute, se pot realiza cu preț egal sau mai mic decât costul de achiziție și se aplica doar mărfurilor care trebuie să fi fost achiziționate cu 3 luni înainte de aplicarea reducerii.
d) vânzări accelerate ale produselor susceptibile de o deteriorare rapidă sau a căror conservare nu mai poate fi asigurată până la limita termenului de valabilitate, se referă în special la produsele alimentare și se pot realiza cu preț egal sau mai mic decât costul de achiziție.
Așadar, orice vânzări cu preț redus trebuie efectuate în stricta conformitate cu prevederile OG 99/2000, deoarece aceste tipuri de vânzări sunt supuse controlului ANPC. În cazul deteriorării calității produselor se poate face o constatare în baza efectuării de analize sanitare pentru trecerea produselor în altă categorie spre a fi valorificate daca este posibil, sau retragerii acestora de la consum.
Vânzările sub prețul de achiziție nu au nicio implicație de natură fiscală, dacă prețul este justificat, ca urmare a faptului că produsele respective nu mai sunt cerute pe piață, cu excepția situației în care vânzarea se realizează între persoane afiliate, caz în care organele fiscale recunosc tranzacțiile la valoarea lor de piață prin ajustarea sumei veniturilor, în conformitate cu prevederile art. 11 alin. (2) din Codul fiscal.
În cazul în care aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email, puteți să ne contactați și telefonic la numerele afișate pe site.
Prestatorul nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la: funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația prestatorului de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului conform legislației în vigoare, drept detaliat mai jos în acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu (informator) iar produsele livrate pot fi diferite de imaginile prezentate în orice mod (culoare, contrast, accesorii, aspect, etc.).
Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul nostru se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza prin trasnfer bancar, ordin de plată în baza facturii emise de prestator sau prin card bancar (plată online); dovada plății trebuie trimisă la adresa de e-mail specificată pe pagina de contact.
În cazul plății în avans sau transfer bancar, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor in cont. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.
Prestatorul își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor comandate online, în avans.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.
Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde în țară (România) și/sau în spațiul (Uniunii Europene), prin intermediul unor firme de curierat rapid (pentru produsele cu o greutate sub 100Kg și volum sub 1 metru cub) sau prin transportatori subcontractați pentru produsele care depasesc 100 kg și/sau au un volum mărit.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 24 de ore și 14 zile lucrătoare. Termenul de livrare și costul livrării va fi comunicat în momentul validării comenzii, de către prestator. Termenul de livrare poate să fie mai mare în cazul produselor care nu sunt pe stoc și/sau sunt produse personalizate.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat sau transportator telefonic.
În momentul recepției produselor vă rugăm să verificați coletul înaintea semnării / plătii , în prezența reprezentantului firmei de curierat. În cazul în care semnalați deteriorări ale ambalajului, este important să ne contactați telefonic. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.
Prestatorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de prestator care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de prestator față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de prestator de la acest client.
Garanția produselor
Garanția prevazută pentru fiecare produs, este de minim un an.
Prestatorul oferă certificate de garanție pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odată cu factura fiscală și cu produsele comandate. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.
La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, impreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, clientul poate să solicite să expedieze factura și certificatul de garanție a acestora.
În cazul în care produsul prezintă vicii de fabricație sau probleme de natură tehnică din fabricație, produsul trebuie returnat pentru o expertiză tehnică împreună cu ambalajul original și un formular pe care se specifică problema constatată.
La solicitarea acordării garanţiei, cumpărătorul este obligat ca, împreună cu produsul defect, să trimită o copie a facturii și certificatului de garanție primite în colet împreună cu produsul.
Prestatorul înregistrează defecţiunile ce fac obiectul garanţiei în anexa de la certificatul de garanţie. Produsele sau părţile defecte, se vor înlocui în garanţie, fără cost sumplimentar dacă se constată că defecțiunile sunt din fabrică.
Următoarele situaţii anulează acordarea garanţiei:
- clientul nu prezintă toate documentele solicitate;
- intervenţiile sau reparaţiile executate asupra produsului de către firme și persoane neavizate
utilizarea neadecvată care duce la deteriorarea sau distrugerea produsului; - neconcordanţa dintre produs și caracteristicile înscrise în certificatul de garanţie apărută după momentul vânzării;
- schimbarea stării originale a produsului.
Următoarele defecte nu sunt acoperite de garanţie:
- defecte generate de zgârieturi, deformări, fisuri, distrugeri parţiale sau totale;
- defecte generate de nerespectarea de către cumpărător/utilizator a condiţiilor de manipulare,
- transport, păstrare și utilizarea produsului prevăzute în instrucţiunile de utilizare ce însoţesc produsul;
- defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor, vibraţiilor. utilizatorul nu a utilizat produsul corespunzător, provocând deteriorări sau zgârieturi la produs;
- distrugerea sau deteriorarea produsului în urma unor accidente sau utilizări improprii;
- dreptul de returnare a produselor cumpărate
Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.
Prestatorul respectă legislația în domeniu cu privire la încheierea și executarea contractelor la distanță. Conform Ordonanței nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță:
“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.”
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalaj original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare a produselor pot reveni în sarcina prestatorului iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se face numai în contul IBAN al clientului specificat și comunicat de client în formularul de retur.
Nu se acceptă colete cu ramburs.
Toate produsele returnate trebuie să fie:
- într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile
- cu etichetele originale și în ambalajul original
- cu toate accesoriile aferente
- certificatul de garanție în original
- însoțite de formularul de returnare completat și semnat de către proprietarul produsului
NU SE POT RETURNA URMĂTOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
Nu se pot returna produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, îndoieturi, etc.
Înainte de a trimite produsul, vă rugăm să vă asigurați că pe colet este aplicată o etichetă care să conțină urmatoarele informații:
Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar:BD CONFORT SOLUTION SRL
Adresa: str. Năsăud , nr 22, ap. 4, CLUJ-NAPOCA, CLUJ
Telefon: +4 0771186155
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vandut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand. Această clauză se aplică conf. O.U.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.U.G. 34/2014.
NU SE ACCEPTA COLETELE RAMBURS!
Modelul de formular tip pentru returnare produse:
====================================================================================
Denunțare contract / Returnare produs
Subsemnatul …………………..………………….., cu domiciliul în localitatea ……….………………….., județ …………………………….., strada ………………………….., am cumpărat [bunul achiziționat / contractul cu nr.] …………………..…………………..…………………..………………………… în data de …….…………………..
Cu aceasta ocazie, am achitat suma de …………………..…………… lei pentru factura fiscală seria ………… nr. ……………..…………..
În baza dreptului de denunțare unilaterală a contractului prevăzut de O.U.G. 34/2014, doresc să returnez bunul achiziționat/să reziliez contractul și solicit returnarea sumelor plătite în contul bancar [precizează codul IBAN al contului unde vrei să încasezi banii]
Cont IBAN: ……………………………………………………….. Banca:………………….………………………..
Nume beneficiar: …………………………………………….
Data……………………………….. Semnătura…………………………………..
=====================================================================================
Înlocuire sau retur bani
În funcție de opțiunea cumpărătorului, banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna în termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de către prestator în contul indicat la completarea formularului, dacă sunt îndeplinite toate condițiile.
Pentru orice alte detalii suplimentare vă stăm la dispoziție pe email sau telefon.
În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoștiință și este total de acord cu cele menționate mai sus.
Comentariile utilizatorilor pe site-ul nostru
Utilizatorii care accesează site nostru pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare de către un reprezentant al prestatorului. Prestatorul își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.
Prestatorul nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă prestatorului și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și rertansmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o ditribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui continut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuală se poate trimite email pe adresa specificată în formularul de contact.
Abonarea și dezabonarea la newsletter
Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.
Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. Prestatorul deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.
Abonații newsletter-ului nostru pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului nostru mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonații noștri despre prevederile prezentului articol. În acest context, prestatorul nu poate fi făcut răspunzator sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.
Prestatorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă prestatorul are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.
Abonații și clienții noștri pot cere oricând ștergerea datelor din sistem, iar prestatorul este obligat să șteargă devinitiv datele.
Dispoziții finale
Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe shop și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.
Responsabilitățile utilizatorului
Ca Utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le incărcați, puneți la dispoziție în mod public pe site-ul nostru.
Vă obligați să nu faceți următoarele lucruri:
- să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
- să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau daca nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- să publicați o imagine sau o afirmație explicit sexuală;
- să publicați materiale care conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație;
- încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informațiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidența acordurilor de confidențialitate) ;
- încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoționale, „junk mail”, „spam”, scrisori în lanț, scheme piramidale, sau orice altă formă de solicitări, tip chestionare sau sondaje online, cu excepția porțiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
- avea adrese multiple în cadrul site-ului care se aseamănă sau care sunt create pe aceeași tema;
- promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activităților ilegale, promova rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime față de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informații despre modul de a fabrica, achiziționa sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme și crearea de site-uri „crush”;
Prestatorul nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de catre Utilizatori sau nu gireaza vreo părere exprimată de catre Utilizatori.
Prestatorul acționează ca un factor pasiv în distribuția online și publicarea informțiilor furnizate de către utilizatori și nu are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către Utilizatori. Dacă i se solicită de către un Utilizator, prestatorul poate investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.
Prestatorul își poate asuma acțiuni sau măsuri în privința utilizatorului sau împotriva informațiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site, incluzând forumurile, concursurile sau camerele de chat și garantați dreptul continuu, irevocabil (incluzând drepturile morale) și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul (în întregime sau parțial), la scară internațională sau de a-l incorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteți oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Supus celor menționate înainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site își menține orice drepturi care ar putea deriva de aici.
Politica noastră nu ne permite să acceptăm sau să ținem cont întotdeauna de ideile creative, sugestii, invenții sau materiale, altele decât cele solicitate de noi în mod expres.
Contul, parola și securitatea datelor
Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați prestatorul în legătura cu orice utilizare neautorizată a parolei și a înregistrării dumneavoastră. Sunteți de asemenea de acord să folosiți butonul de ieșire din contul dvs („logout” sau “delogare” sau “dezautentificare” ) cand doriți să părăsiți site-ul. Prestatorul nu va fi răspunzator pentru nici o pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei prevederi de către dvs.
Dacă considerăm de cuviință, vă poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoatem și să ștergem orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Prestatorul poate de asemenea, oricând dorește și fără a da socoteală, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără nici o notificare prealabilă.
Orice încetare a accesului dumneavoastră la serviciile noastre, conform oricărei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuată fără o avertizare anticipată și luați la cunoștință și sunteți de acord că prestatorul poate dezactiva sau șterge imediat contul dumneavoastră din cadrul site-ului și toate informațiile în legatură cu acesta și/sau să interzică orice acces ulterior la serviciile prestatorului. Nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau orice terță parte în orice mod, pentru interzicerea și/sau ștergerea contului și a accesului la serviciile puse la dispoziție prin intermediul shop-ului.
În cazul unor tentative frauduloase din partea unor utilizatori sau vizitatori, prestatorul va proceda la blocarea accesului și la sesizarea organelor competente și abilitate pentru a aplica legea.
Utilizarea materialelor
Prestatorul vă autorizează să vizualizați și să faceți download la o singură copie a materialelor de pe shop doar în scopuri personale și pentru uz noncomercial. Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea prestatorului sau a furnizorilor. Compilația (adica adunarea și rearanjarea) conținutului acestui site web este dreptul exclusiv a shop-ului, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care sunt închiriate de către accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.
Proprietatea materialelor și informațiilor introduse pe site
Prestatorul nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați sau pe care le postați, încărcați sau trimiteți site-ului. Totuși, transmițând aceste materiale, dumneavoastră sunteți de acord să acordați prestatorului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă; de a menționa numele dvs în legatură cu materialul pe care l-ați transmis; și dreptul de a cesiona la rândul lui toate aceste drepturi oricărui partener.
Nu se vor pretinde și nici acorda nici un fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Prestatorul nu are obligația de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs; Prestatorul are de asemenea dreptul să șteargă materialul dvs în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordați dreptul prestatorului de a vă trimite periodic e-mail-uri cu informații sau oferte speciale legate de produse realizate de el.
Legături către alți furnizori de informații sau servicii
Site-ul nostru NU va furniza către terțe părți și/sau parteneri informații despre clienți sau orice date legate de acestea. Prestatorul nu își asumă răspunderea pentru furtul prin efracție a datelor stocate în baza de date a shop-ului, dar va încerca protejarea datelor și menținerea acestora într-un loc cât mai sigur și va proteja informațiile prin criptarea lor cu parola.
Mai mult, recunoasteți și sunteți de acord că prestatorul nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despăgubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de, sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile furnizate de un asemenea conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.
Responsabilitațile prestatorului
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificilă, prestatorul nu confirmă faptul că fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Pentru că nu suntem și nu putem fi implicați în relațiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor, în eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți utilizatori, prestatorul (prin agenții, colaboratorii, administratorii și angajații săi) este absolvit de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, suspectată sau nu, dezvaluită sau nu, ivită în vreun mod care are legatură cu disputele.
Prestatorul nu are obligația legală de a controla informațiile oferite de alți utilizatori, disponibile pe site. Informațiile altor persoane pot fi neplăcute, vătămatoare sau inexacte.
Materialul poate conține inexactități sau greșeli de scriere, prestatorul nu își asumă veridicitatea și exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastră luați la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea material conținut sau plasat de dumneavoastră pe site.
Limitarea responsabilității
În toate cazurile, vă sfătuim să vă documentați din mai multe surse și să cereți ajutorul sau sfatul unui specialist. Răspunsurile și sau informațiile oferite de noi sunt doar de natură educațională și informativă și nu pot fi considerate, în nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate, prestatorul neputând fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs de sănătate sau oricăror probleme apărute, datorită utilizării produselor sau sfaturilor oferite pe website. Prestatorul precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi întâlnite pe site nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că dumneavoastră, ca utilizator al website-ului nostru, nu veți înainta nici o acțiune judecatorească împotriva prestatorilor sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul în care ați utilizat informația furnizată de noi.
Afirmați în mod expres că ați luat cunoștință și sunteți de acord că prestatorul nu va fi răspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilități de folosire, date sau alte pagube (chiar dacă prestatorul a fost înainte informat de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului;
- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră;
- declarații sau acțiuni a oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
- orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
Declarați în mod expres că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele afirmații:
- utilizarea serviciilor site-ului nostru se face pe propria răspundere.
serviciile sunt furnizate pe principiul „așa cum sunt” sau „așa cum sunt disponibile”.
Prestatorul nu oferă nici o garanție că:
- serviciile vor împlini toate cerințele și nevoile dumneavoastră;
- serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
- rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea site-ului şi a serviciilor puse la dispoziţie vor fi corecte sau de încredere;
- orice eroare de program va fi corectată;
Orice material descărcat sau obţinut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziţie de prestator, se afla astfel la discreţie şi poate fi folosit doar pe riscul propriu şi veţi fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesaţi site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conţinut.
Generalităţi
Dacă una sau mai multe prevederi din acest capitol „Termeni şi condiţii” este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni şi Condiţii”, acestea rămânând în vigoare. Aceşti „Termeni şi Condiţii” constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi prestator în privinţa utilizării site-ului.
Aceste condiţii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteţi citi cea mai recentă versiune a acestor condiţii oricând, accesând această pagină.
Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastră şi prestator şi reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor site-ului, impunându-se în faţa oricărui acord precedent dintre dumneavoastră şi prestator. Puteţi de asemenea fi supuşi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci când folosiţi alte servicii ale prestatorului sau ale partenerilor săi, conţinut al oricărei terţe părţi, sau software a oricărui terţ. Regulamentul şi relaţiile dintre utilizatori şi prestator vor fi guvernate de legile aplicabile în România.
Menţiuni Speciale ale Contractului adresate utilizatorilor/ membrilor site-ului:
NU aveţi voie sub nici o formă să faceţi publicitate pe site-ul nostru prin alte forme decât cele permise, şi doar cu acordul în scris al prestatorului.
NU aveţi voie să folosiţi în formulare puse la dispoziţia dumneavoastră cod HTML. Prestatorul îşi rezervă oricând dreptul de a şterge acest cod şi, dacă consideră necesar, poate şterge contul de utilizator/ membru.
ACEST site foloseşte coockie-uri,